Aanbieding Zonbescherming LavieSage

Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 198,80 Normale prijs € 351,70

Aanbieding Zonbescherming LavieSage

3 maanden Skin Balance en Skin Defence + 1 maand GRATIS!

Wordt geleverd in transparante display box

Voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Miniatuur kado bij Esthederm aankopen vanaf €60,-

Gratis bijpassend proefje

Gratis verzending vanaf €35,-

Aanbieding Zonbescherming LavieSage

Aanbieding zonbescherming LavieSage: 3 maanden Skin Balance en Skin Defence + 1 maand GRATIS!

Natuurlijke zonbescherming extra gunstig geprijsd!

Deze natuurlijke zonbeschermingscombinatie van LavieSage biedt beschermende antioxidanten en onderhoudende vetten zodat de huidbeschermt wordt tegen uitdroging en de negatieve invloeden van zonlicht. Hierdoor kun je zonder sterke zonnefilters veilig zonnen, wordt er vitamine D3 in de huid geproduceerd en wordt je prachtig bruin.

Het is zomer, dus is het weer tijd voor de zonbescherming aanbieding van Laviesage.

De aanbieding wordt geleverd in een transparante display box

Inhoud box

  • SKIN BALANCE Skin Balance is een gelcapsule met een marine Omega-3 concentraat vervaardigd uit Noorse zalm die voldoet aan de hoogste kwaliteits- en zuiverheidsnormen. Deze olie bevat een uitgebalanceerde samenstelling van vetzuren die bijdragen aan de doorbloeding en zuurstofvoorziening in de huid. De huid wordt daardoor ook minder droog en krijgt meer weerstand. Samen met deze gezonde vetten wordt de huidbarrière ondersteund door fosfolipiden uit krillolie, die de huid gebruikt als voeding voor de celmembranen en om de weerstand en de celstofwisseling te optimaliseren. Tevens bevat het de antioxidanten vitamine A en E en astaxanthine.
  • SKIN DEFENCE Skin Defence beschermt de huidcellen door o.a. vitaminen en mineralen, essentiële aminozuren, eiwitten, groene thee, caroteen en verschillende antioxidant groepen zodat de huid zich optimaal kan beschermen tegen kou, wind, regen, oxidatie (stress), luchtvervuiling, zon en invasieve huidbehandelingen. Ook beperkt het 't ontstaan van rode adertjes en kunnen kleine ontstekingen worden afgerond.

 

Dosering

Skin Balance 2-4 capsules per dag

Skin Defence 2 tabletten per dag

Aanbieding Zonbescherming LavieSage

3 maanden Skin Balance en Skin Defence + 1 maand GRATIS!