Meer informatie
Huidtype Alle huidtypes

Bellabaci Body Cups

Op voorraad
€ 37,95

Bellabaci Body Cups

 

Miniatuur kado bij Esthederm aankopen vanaf €60,-

Gratis bijpassend proefje

Advies van de huidspecialist

Gratis verzending vanaf €35,-

Log in voor uw korting!

Voor 17.00 uur besteld morgen in huis

Bellabaci Body Cups

Met de Bellabaci Body Cups kus je je cellulitis vaarwel

De Bellabaci body cups is een set van 2 cups, 1 harde en 1 zachte cup, verpakt in een handig klepdoosje met kleine handleiding. Voor een heerlijke lichaamsmassage, en een prima hulpmiddel bij de bestrijding van cellulitis. Elke dag de probleemplaatsen masseren, en na enkele dagen resultaat..

Ze zijn gemaakt van hoogwaardige medicinale siliconen Ze zijn doorzichtig waardoor je goed kunt zien wat er in de cup gebeurd. Ze breken niet, lange duurzaamheid. Omdat ze van siliconen gemaakt zijn kun je ze reguleren, dus mocht het te pijnlijk zijn dan knijp je in de cup waardoor het vacuüm los verminderd en je oppervlakkiger er mee kunt werken of je houdt de cup zelf iets ingeknepen zodat je hem zelf kunt reguleren.

Hoe harder de cup hoe meer vacuüm hij trekt als je de buiken van de cup tegen elkaar knijpt dan op de huid plaatst en los laat. Zachte cups voor gevoelige huid, bij oedeem, rokershuid, oudere huid, lichte couperose, kleine spataderen, of gevoelig voor spataderen. Harde cups voor intensief gebruik, wanneer je dieper het weefsel wilt bereiken, schouder en rug klachten, bij sporters etc.

Schoonmaken van de Bellabaci Body Cups.

Het beste is om de cups af te spoelen met lauw water en te reinigen met een desinfecterende handzeep. Niet laten weken, uitkoken of in vaatwasser.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!