Meer informatie
Inhoud 30ml
Huidtype Rijpe huid

Institut Esthederm Cyclo System Concentré de Jeunesse 21 Jours Cure Redensifiante Intense

Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 95,20 Normale prijs € 119,00
Inhoud:
30ml

Institut Esthederm Cyclo System Concentré de Jeunesse 21 Jours Cure Redensifiante Intense

 

Miniatuur kado bij Esthederm aankopen vanaf €60,-

Gratis bijpassend proefje

Advies van de huidspecialist

Gratis verzending vanaf €35,-

Log in voor uw korting!

Voor 17.00 uur besteld morgen in huis

Institut Esthederm Cyclo System Concentré de Jeunesse 21 Jours Cure Redensifiante Intense

Institut Esthederm Cyclo System Concentré de Jeunesse 21 Jours Cure Redensifiante Intense Is een transparante emulsie met een zeer zachte niet vette formule. Het sérum is geschikt voor een verzwakte huid ten gevolge van huidveroudering vanaf 40 jaar. Dit hooggeconcentreerde sérum versterkt de huidbarrière en wordt in combinatie met de Institut Esthederm Crème De Jeunesse als kuur van 21 dagen gebruikt.

Na deze kuur functioneert de huid weer als een jonge huid. Deze kuur wordt 4 keer per jaar herhaald, bijvoorbeeld aan het begin van een nieuw seizoen. De resultaten zijn vanaf dag één zichtbaar!

Het product kan ook als dagelijks concentraat gebruikt worden.

Met het Youth Concentrate 21 days van Institut Esthederm wordt de huid opnieuw gehydrateerd, voelt voller aan, ziet er ontkreukeld uit en is zichtbaar verstevigd. De teint is verheldert en ziet er frisser uit, de gezichtscontouren zijn duidelijker en de rimpels zijn vervaagt.

De huid krijgt haar veerkracht terug waardoor ze een sterke en krachtige uitstraling heeft ongeacht hoe het sérum wordt ingezet, als kuur of als dagelijkse verzorging.

Belangrijkste eigenschappen Institut Esthederm Youth Concentrate 21 Days 

    Een hooggeconcentreerd verjongingsconcentraat voor een verzwakte huid door huidveroudering vanaf 40 jaar Versterkt de huidbarriëre en is 4 keer per jaar te gebruiken als een kuur van 21 dagen of als dagelijkse verzorging
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!