Bellabaci

2 producten

2 producten

Bellabaci

Bellabaci Facial Cups Bambino

Deze Bellabaci Bambino Facial Cups set bestaat uit 2 cups, een harde en een zachte cup, verpakt in een handig klepdoosje met kleine handleiding.

Bellabaci Cupping massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese Cupping Therapie en wordt uitgevoerd met siliconen cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm, Dit zorgt voor een ontspannen diepe en comfortabele massage die een geweldige ontspannende en helende werking heeft. Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de cups heeft veel voordelen:

Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid

Het verstevigt de huid; door het stimuleren van de fibroblastcellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd

Het reinigt de poriën, toniseert de huid en verwijdert overtollige olie en vuil door binnen te dringen diep onder het huidoppervlak

Verbetert en verzacht littekenweefsel

Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden

Betere opname van werkstoffen

Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel

Verfijnt de poriën

Toniseert de mimische spieren

Vermindert rimpels en fijne lijntjes

Draineert vochtwallen en onderkin

Het losmaken van verklevingen

Heeft een vaatverstevigende werking

Anti-Aging

Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt uw huid een gezonde gloed en verstevigt de huid.

Gebruik 2 tot 3 keer per week voor de beste resultaten, gebruik een reinigingsmilk of een olie

Masseer het gezicht en de hals volgens het bijgevoegde schema. Reinig de huid na het masseren.

Waarschuwing

Wanneer de Bellabaci cups te lang op een gebied gebruikt worden kan er een tijdelijke “Cup Kiss” optreden.

Het is belangrijk zorgvuldig om te gaan met de Bellabaci cups om goede resultaten te bereiken en om risico’s te vermijden, door eerst te oefenen. Wanneer u bezorgd bent over hoe uw huid gaat reageren, dan raden wij aan het product op een deel van uw lichaam te testen wat niet gelijk in het zicht is. Bijv. op de benen of armen. Het is aan te bevelen om bij de eerste keer dat u de cups gebruikt niet langer dan 2 seconden over elk gebied te gaan. Gaat dit goed dan kunt u het verhogen maar niet langer dan 1 minuut.

Gebruik de Bellabaci Facial cups niet op puistjes, vlekken, open wonden, een erg verslapte huid, een gevoelige huid, verbrande of beschadigde huid of op ontstekingen.

Schoonmaken van de cups.

Het beste is om de cups af te spoelen met lauw water en te reinigen met een desinfecterende handzeep. Niet laten weken, uitkoken of in vaatwasser.

Bellabaci Body Cups

Met de Bellabaci Body Cups kus je je cellulitis vaarwel

De Bellabaci body cups is een set van 2 cups, 1 harde en 1 zachte cup, verpakt in een handig klepdoosje met kleine handleiding. Voor een heerlijke lichaamsmassage, en een prima hulpmiddel bij de bestrijding van cellulitis. Elke dag de probleemplaatsen masseren, en na enkele dagen resultaat..

Ze zijn gemaakt van hoogwaardige medicinale siliconen Ze zijn doorzichtig waardoor je goed kunt zien wat er in de cup gebeurd. Ze breken niet, lange duurzaamheid. Omdat ze van siliconen gemaakt zijn kun je ze reguleren, dus mocht het te pijnlijk zijn dan knijp je in de cup waardoor het vacuüm los verminderd en je oppervlakkiger er mee kunt werken of je houdt de cup zelf iets ingeknepen zodat je hem zelf kunt reguleren.

Hoe harder de cup hoe meer vacuüm hij trekt als je de buiken van de cup tegen elkaar knijpt dan op de huid plaatst en los laat. Zachte cups voor gevoelige huid, bij oedeem, rokershuid, oudere huid, lichte couperose, kleine spataderen, of gevoelig voor spataderen. Harde cups voor intensief gebruik, wanneer je dieper het weefsel wilt bereiken, schouder en rug klachten, bij sporters etc.