LavieSage Skin Hydrate & EpidermOil 2x 90

Op voorraad
€ 193,70
Inhoud:
2x 90 Tabletten

LavieSage Skin Hydrate & EpidermOil 90

 

Kado bij aankoop vanaf €75,- Esthederm zonproducten

Miniatuur kado bij Esthederm aankopen vanaf €60,-

Gratis bijpassend proefje

Gratis verzending vanaf €35,-

Voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

LavieSage Skin Hydrate & EpidermOil 2x 90

Laviesage Skin Hydrate & EpidermOil ondersteunt de huid door het verbeteren van de buitenste huidlaag en het binden van vocht in de middelste huidlaag.

Indicatie Skin Hydrate & EpidermOil

  • Bij een zeer droge huid
  • Wordt vaak met EpidermOil gecombineerd ter verbetering van de natuurlijke beschermlaag van de huid.
  • Wordt ingezet bij een extreem droge huid die een beperkte elasticiteit heeft en soms geïrriteerd is.
  • In korte tijd weer hydrateren.

Skin Hydrate is een formule die er op gericht is om een vochtarme huid in kortere tijd te verbeteren. De ingrediënten die dat mogelijk maken zijn glucosamine, chondroïtine, MSM, roggekraakbeen, vitamine C en hyaluronzuur.

Hyaluronzuur kan wel 1.000 keer zijn eigen gewicht aan water binden: Het verbindt het in de huid aanwezige collageen en elastine en zorgt daarmee voor zichtbaar meer volume in de middelste huidlaag. MSM, dat rijk is aan zwavel, optimaliseert de celverbindingen in de huid. Hierdoor blijven de cellen in de huid beter op hun plaats, wordt de huid hechter en neemt het vochtverlies af.

Resultaat Skin Hydrate 90

Het resultaat van is een gezonde huid met een frisse, jeugdige uitstraling.

Dosering: 1 tot 3 per dag

Ingrediënten Skin Hydrate

glucosamine HCl (schaaldieren), chondroïtinesulfaat (vis). Vulstof: microkristallijne cellulose. Methylsulfonylmethaan (OptiMSM®), gehydrolyseerd viskraakbeen (type II) (Cartidyss®). Stabilisator: natriumcarboxymethylcellulose. Hyaluronzuur, L-ascorbinezuur. Verdikkingsmiddel: hydroxypropylcellulose. Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide. Omhulling: hydroxypropylmethylcellulose. Bindmiddel: stearinezuur.

Vrij van: gist, gluten, lactose en soja.

Samenstelling LavieSage Skin Hydrate 

Hoeveelheid per tablet (NL) %RI Glucosamine 625 mg * Chondroïtine 225 mg * Methylsulfonylmethaan 100 mg * Viskraakbeen 80 mg * Hyaluronzuur 50 mg * Vitamine C 40 mg 50 * RI (Referentie Inname) niet vastgesteld.

Het verbindt het in de huid aanwezige collageen en elastine en zorgt daarmee voor zichtbaar meer volume in de middelste huidlaag. MSM, dat rijk is aan zwavel, optimaliseert de celverbindingen in de huid. Hierdoor blijven de cellen in de huid beter op hun plaats, wordt de huid hechter en neemt het vochtverlies af.

Resultaat

Een gezonde huid met een frisse, jeugdige uitstraling.

EpidermOil

Epidermoil zorgt dat de buitenste huidlaag gezond blijft en de natuurlijke beschermlaag gesloten blijft. Dit gebeurt met behulp van de rijke formulering van krill olie, squaleen olie, granaatappelzaad olie, ceramiden, vitamine E, astaxanthine en vitamine D3. De werkzame stoffen in de krachtige oliesoorten zorgen ervoor dat de huid zich netjes sluit en weer zijdezacht aanvoelt.

Indicatie LavieSage EpidermOil 

Als je gevoelig bent voor huidirritaties

Dosering 1-3 tabletten per dag, bij de maaltijd.

 

Meer informatie
Inhoud 2x 90 Tabletten