LavieSage Receptenboek

Op voorraad
€ 21,57

LavieSage Receptenboek

 

 

 

Kado bij aankopen vanaf €40,-

Gratis miniatuur bij Esthederm aankopen vanaf €75,-

Gratis bijpassend proefje

Voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Door drukte kan de levering langer duren dan u gewend bent

LavieSage Receptenboek

LavieSage Receptenboek Recepten voor en gezonde leefstijl

Het eten van voeding die het lichaam van de juiste nutriënten voorziet, is van groot belang. In dit receptenboek staan 50 gerechten, snacks en tussendoortjes die passen binnen een healthy lifestyle. Het is samengesteld in navolging van de Laviesage Cleanse & Revitalise - milde reinigingskuur.

Lichaamsreiniging leidt tot een vorm van bewustwording waarbij je ineens voelt wat voeding voor je doet. Het zorgt er ook voor dat je voor keuzes komt te staan, want iedereen wil na een reinigings- of afslankperiode graag dat gezonde gevoel en energieniveau behouden.

Maar hoe doe je dat? En nog belangrijker, wat ga je eten? En hoeveel? Geen vlees meer? Wel vis of geen van beide? Wel of geen tussendoortjes? Vragen waar je vroeger niet bij stil stond.

In de praktijk is dat best lastig, je kunt immers niet zonder eten. Misschien heb je tijdens de reinigings- of afslankperiode bepaalde voeding echt niet gemist en ontdekt hoe lekker gerechten op basis van groenten en fruit kunnen zijn. 

De recepten in dit boek receptenboek bieden je de mogelijkheid om op eenvoudige en doeltreffende wijze elke dag afwisselend en gezond te blijven eten, zonder dat het je moeite kost.

LavieSage Receptenboek

Terwijl dit receptenboek je op weg helpt met voedzame, lekkere en makkelijk te bereiden recepten kun je ontdekken wat bij je past, hoe je lichaam reageert en hoe het past in je nieuwe healthy lifestyle.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!