Gratis verzending vanaf €25,-   *     Voor 17.00 uur morgen in huis    *     Gratis miniatuur vanaf €75,-     *     Log in voor uw korting!

 

Institut Esthederm Intensive AHA Peel Serum Concentre allesvoorschoonheid.nl

Institut Esthederm Intensive AHA Peel Serum Concentré

Normale prijs: € 70,00

Special Price € 63,00

Met de aankoop van dit product verdien je 250 Spaarspunten
Inhoud: 30ml

Institut Esthederm Intensive AHA Peel Serum Concentré


Intensive AHA Peel Serum Concentré 12% maakt de huid glad en verfijnt de huidstructuur, verminderd de zichtbaarheid van poriën, vervaagt littekentjes en egaliseert de huidskleur voor een vernieuwend effect.De krachtigste mix voor een nieuwe huid effect. Snel effect van een nieuwe huid. Ideaal om het poriën oppervlak te verminderen en voor minder onvolkomenheden.


Gebruik Gezicht en hals. s`Ochtends en of `s avonds, alleen of voor een van de producten uit de intensive lijn, of na een schoonheidsbehandeling in een kuur van 2 maanden. Aanpassen aan de gevoeligheid van de huid.


Laat het serum 15 minuten inwerken voordat u een een crème aanbrengt.

Gratis verzending vanaf €25,-!

Gratis miniatuur vanaf €75,-

Gratis bijpassende proefjes

Log in voor uw korting!

Alle producten op voorraad

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld morgen in huis

Advies van de huidspecialist

Institut Esthederm Intensive AHA Peel Serum Concentré

Institut Esthederm Intensive AHA Peel Serum Concentré 12% maakt de huid glad en verfijnt de huidstructuur, verminderd de zichtbaarheid van poriën, vervaagt littekentjes en egaliseert de huidskleur voor een vernieuwend effect. De krachtigste mix voor een nieuwe huid effect. Snel effect van een nieuwe huid. Ideaal om het poriën oppervlak te verminderen en voor minder onzuiverheden.

Indicaties Veroudering van de huid: Oneffenheden, geen heldere kleur, dikke huid, hyperpigmentatie, grove poriën, acne, littekens en een grauwe gelaatskleur

Voordelen Vernieuwing van de huid en gladheid. Verminderde hyperpigmentatie. Verminderd rimpels en lijntjes: maakt collageen aan, vocht inbrengend, anti huidveroudering.

Intensive AHA Peel Serum Concentré zorgt voor een vernieuwde huid Egaliseert de huidskleur Verfijnt de huidkorrel Maakt verwijde poriën minder zichtbaar Geeft opnieuw glans

Resultaat Dag na dag wordt het microreliëf van de huid gladder, de huidkorrel verfijnd, en geeft een egalere huidskleur

Gebruik Institut Esthederm Intensive AHA Peel Serum Concentré

Gezicht en hals. s`Ochtends en of `s avonds, alleen of voor een van de producten uit de intensive lijn, of na een schoonheidsbehandeling in een kuur van 2 maanden. Aanpassen aan de gevoeligheid van de huid. Laat het serum 15 minuten inwerken voordat u een een crème aanbrengt.

De behandeling beginnen door `s avonds om de 2 of 3 dagen aan te brengen, daarna dagelijks.

Een tolerantiebevorderende concentratie voor een duurzaam effect. Snel effect van een nieuwe huid? AHA Peel Serum Concentré 12% Ideaal om het poriënoppervlak te verminderen en voor minder oneffenheden

Aanvullende Informatie

Inhoud30ml
HuidtypeAlle huidtypes
Anderen kochten ook