Spaarprogramma Alles voor Schoonheid

Op voorraad
€ 0,00

Spaarprogramma Alles voor Schoonheid

Het spaarprogramma is er speciaal voor jou! Om jou als trouwe klant in de toekomst nog meer voordelen te kunnen bieden, werken wij met een online spaarprogramma. Met dit spaarprogramma krijg je via jouw account elke keer automatisch korting op iedere volgende aankoop in onze webshop.

Voor meer informatie over het spaarprogramma van Alles voor Schoonheid klik hier

Kado bij aankopen vanaf €40,-

Gratis miniatuur bij Esthederm aankopen vanaf €75,-

Gratis bijpassend proefje

Voor 17.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

In verband met Black Friday kan de levering langer duren dan u gewend bent

Spaarprogramma Alles voor Schoonheid

Het spaarprogramma  van Alles voor Schoonheid is er speciaal voor jou! Om jou als trouwe klant in de toekomst nog meer voordelen te kunnen bieden, werken wij met een online spaarprogramma. Met dit spaarprogramma krijg je via jouw account elke keer automatisch korting op iedere volgende aankoop in onze webshop.

Door in te loggen in je account kun je altijd zien hoeveel punten je tot nu toe gespaard hebt.

Voordelen spaarprogramma We bieden jou als vaste klant meer voordeel, gemak en extra voordeel. Als je een account aanmaakt via de webshop dan maak je automatisch gebruik van de voordelen:

Ontvang bij iedere aankoop punten; De punten kunnen als korting worden ingezet (tot 25% van het aankoopbedrag); Hoe meer producten je koopt, des te groter de korting; Gespaarde punten blijven 6 maanden (180 dagen) geldig. Wanneer je een account hebt dan maak je automatisch gebruik van het spaarprogramma.

Heb je nog geen account? Maak dan hier een account aan en geniet van de voordelen.

* Actieproducten en aanbiedingen zijn uitgesloten van het spaarprogramma