Gratis verzending vanaf €25,-   *     Voor 17.00 uur morgen in huis    *     Gratis miniatuur vanaf €75,-     *     Log in voor uw korting!

 

LavieSage

1 tot 12 van 30 producten

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in

1 tot 12 van 30 producten

per pagina
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stel een Aflopende Directie in

LavieSage

LavieSage

LavieSage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Het zijn specialistische supplementen met krachtige formules voor een rijk gevoede stevige en goed gehydrateerde huid met een oogstrelend resultaat. Voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.

LavieSage categoriën 

  • LavieSage Skin Health Deze uitgebalanceerde formules leveren een bijdrage aan de natuurlijke herstelcapaciteit van de huid bij huidproblemen
  • LavieSage Anti Aging Krachtige formules voor een rijk gevoede stevige en een goed gehydrateerde huid.
  • LavieSage Vitality Gespecialiseerde formules voor het optimaal functioneren van de stofwisseling en het immuunsysteem, extra energie en soepele gewrichten.

LavieSage 100% natuurlijke bouw en voedingsstoffen