Foundation

Producten 1-12 van 15

Pagina

Producten 1-12 van 15

Pagina
Foundation

Foundation

Mineralogie Foundation Zoekt u een foundation die uw poriën niet verstopt en waar u geen geïrriteerde huid van krijgt? Dan zoekt u minerale poeder foundation van Mineralogie. Deze foundation is gemaakt van de beste pure ingrediënten:

  1. Het laat de huid ademen
  2. Verzorgt de huid
  3. Beschermt tegen UV-stralen
  4. En is goed verdraagzaam.
 
Om uw huid optimaal te verzorgen is het naast huidverzorging erg belangrijk wat er in je make-up zit. De meeste productsoorten bevatten veel chemicaliën waardoor er irritaties kunnen optreden. Het van oorsprong Amerikaanse Mineralogie is een natuurlijke, 100% minerale make-up. Mineralogie make-up heeft niet alleen de beste beschermende en voedende eigenschappen voor de huid, maar geeft de draagster ook een glamour uitstraling.

De Mineralogie Foundation is 100% natuurlijk

Mineralogie maakt gebruik van de beste ingrediënten in pure vorm die de huid voeden, laten ademen en verzorgen en zijn daarnaast goed verdraagzaam.  Mineralogie is een make-up die goed is voor je huid.
Steeds meer allergieën ontstaan door ongewenste stoffen in make-up, zoals talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen.

In plaats van het huidverouderingsproces te remmen, stimuleren deze middelen het juist. De Mineralogie Foundation is vrij van deze stoffen waardoor zelfs de meest gevoelige huid met acne, rosacea of allergieën de Mineralogie Foundation en andere make-up producten goed kan verdragen.