Gratis miniatuur vanaf €95,- bij uw Esthederm aankopen   *     Voor 17.00 uur besteld morgen in huis    *    Log in voor uw korting! 

Herstellend

8 producten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

8 producten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in
Pure expert

Herstellend

Herstellend Institut Esthederm Active Repair

Herstellend Active Repair van Institut Esthederm Deze lijn werkt tegen rimpels en huidverslapping: Repair System producten met plantaardige stamcellen die de huidcellen van opperhuid en lederhuid zo programmeren dat zij opnieuw als een jonge cel gaan werken en de huid opnieuw opspannen. Anti-aging producten met het Repair patent activeren de aanmaak van collageen en elastine en bevorderen de celvernieuwing. Daarbij worden de collageenvezels opnieuw geordend. De huid wordt in de diepte hersteld waardoor rimpels verminderen.

Repair System Expert: Intensif Spiruline en Padina Pavonica: Spiruline is een kleine alg, met een hoge revitaliserende capaciteit. Ideaal voor de behandeling van de vermoeide, gedevitaliseerde huid. De bruine alg Padina Pavonica bestrijdt huidverslapping door de aanmaak te stimuleren van de huideigen stoffen in het bindweefsel die instaan voor de stevigheid, tonus en elasticiteit van de huid.