Gratis miniatuur vanaf €95,- bij uw Esthederm aankopen   *     Voor 17.00 uur besteld morgen in huis    *    Log in voor uw korting! 

Osmoclean

1 tot 12 van 18 producten

per pagina
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

1 tot 12 van 18 producten

per pagina
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

Osmoclean

De Osmoclean producten van Institut Esthederm zorgen ervoor dat het gezicht perfect gereinigd wordt met behulp van ingrediënten, die de huidflora respecteren. De goede bacteriën worden gestimuleerd en herstellen de natuurlijke huid flora. De producten voor de onzuivere / acne huid zorgen ervoor dat de talgproductie vermindert, de talg vloeibaarder wordt, de dikte van de hoornlaag wordt vermindert en ze hebben een antibacteriële werking.

Osmoclean is een unieke en diep reinigende milde productlijn van Institut Esthederm. Het wordt gebruikt bij onderstaande behandelmomenten. De voorbereiding van de huid

Make-up verwijderen: De huid van onzuiverheden, teveel aan talg, vervuiling ontdoen. Osmoclean zorgt ervoor dat het gezicht perfect gereinigd wordt met behulp van professionele producten, die de flora van de huid respecteren.

Dieptereiniging

De Gentle Deep Pore Cleanser verwijdert onzuiverheden uit de huid. Het reinigt de poriën, maakt de huid heerlijk fris hierna kan u huid actieve werkstoffen beter opnemen.

Peeling

Een diepe maar zachte peeling zonder korrels. Stimuleert de doorbloeding Hydrateerd de huid

Osmoclean bied een milde reiniging aan die voldoet aan de behoeften van uw huid,

Gezichtsreiniging in de vorm van: Milk, Lotion, Mousse, 3 in een reiniger, Oogmake-up remover, gel