Gratis miniatuur vanaf €95,- bij uw Esthederm aankopen   *     Voor 17.00 uur besteld morgen in huis    *    Log in voor uw korting! 

Institut Esthederm Zon

1 tot 12 van 33 producten

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Stel een Aflopende Directie in

1 tot 12 van 33 producten

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Stel een Aflopende Directie in

Institut Esthederm Zon

Institut Esthederm Zon

Het research centrum van Institut Esthederm “CEREDAP”, onderzoekt al ruim 40 jaar de invloed van de zon op de huid. De huid kan zichzelf beschermen tegen de zon door de aanmaak van melanine met de Institut Esthederm zon producten Melanine beschermt de huidcellen tegen UV-straling.

Dit bruiningssysteem werkt alleen optimaal als het regelmatig getraind wordt. Door de onderzoeken kan Institut Esthederm nu als eerste een perfecte bescherming in de zon garanderen. Er wordt gewerkt met stoffen die de melanine productie activeren, met mineralen en organische filters, dus een actieve bescherming. Zo leert uw huid opnieuw en op een natuurlijke manier zichzelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

De eerste technologie van beheersing van het volledig lichtspectrum, zodat de huid alleen het beste van de zon krijgt.

 1.  Externe bescherming door minerale reflectoren en organische filters.
 2. Bescherming aangepast aan de intensiteit van de zonnestraling.
 3. Interne bescherming door bescherming van het DNA ( tegen huidkanker), bescherming van de vezelstructuren ( tegen huidveroudering ) en vermindering van de celreactiviteit ( tegen verbranding )
 4. Bescherming aangepast aan de gevoeligheid van de huid.

Adaptasun

 1. Verbetert de bruiningscapaciteit van de huid
 2. Versnelt de aanmaak van melanine
 3. Verhoogt de aanmaak van melanine
 4. Verbetert de verdeling van het melanine

Voor een snellere, intensievere en langdurige bruining. De sterkte wordt aangepast aan de intensiteit van de zonnestraling. Om de huid goed te beschermen is het belangrijk dat de huid die wordt blootgesteld aan de zon volledig in te smeren

Heeft u last van zonallergie? Zelfs dan kunt u met de Institut Esthederm Zon in alle veiligheid genieten van de zon met onze intolerance producten voor gezicht en lichaam.

Alle zonproducten zijn ingedeeld voor uw gemak in categoriën zodat u uw product gemakkelijk kunt vinden.