Gratis verzending vanaf €25,-   *     Voor 17.00 uur morgen in huis    *     Gratis miniatuur vanaf €75,-     *     Log in voor uw korting!

 

Photo Regul Irregularites Pigmentaires Soin Protecteur Unificateur Crème Visage Institut Esthederm allesvoorschoonheid.nl

Institut Esthederm Photo Regul

Normale prijs: € 66,00

Special Price € 59,40

Met de aankoop van dit product verdien je 297 Spaarspunten
Inhoud: 50ml

Institut Esthederm Photo Regul Irregularites Pigmentaires Soin Protecteur Unificateur Crème Visage


Institut Esthederm Photo Regul is voor een egale bruining van de huid, verheldert de pigmentvlekken in de zon net zoals de Photo Reverse maar bruint de huid op de plaatsen waar geen pigmentvlekken aanwezig zijn. Voor een mooiere egale teint.


Voor een mooie egale bruining voor een huid met pigmentvlekken met biologische interne bescherming van de huidcellen tegen voortijdige veroudering door UV-straling, activeert het huideigen beschermingsmechanisme en opname van de goede eigenschappen van de zon


Gebruik Institut Esthederm Photo Regul


20 minuten voor blootstelling aan de zon aanbrengen op een gereinigde huid op de hals, gezicht en decolleté, vervolgens iedere 2 uur en na het zwemmen herhalen voor een optimale bescherming.

Gratis verzending vanaf €25,-!

Gratis miniatuur vanaf €75,-

Gratis bijpassende proefjes

Log in voor uw korting!

Alle producten op voorraad

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis

Rond de feestdagen op zaterdag voor 14.00 uur besteld, maandag in huis

Advies van de huidspecialist

Institut Esthederm Photo Regul

Institut Esthederm Photo Regul Irregularites Pigmentaires Soin Protecteur Unificateur Crème Visage is een uniek zonneproduct voor een huid met een onregelmatige pigmentatie

Voor een egale bruining van de huid, het verheldert de pigmentvlekken in de zon net zoals de Photo Reverse maar bruint de huid op de plaatsen waar geen pigmentvlekken aanwezig zijn.

Een mooie egale bruining voor een huid met pigmentvlekken met biologische interne bescherming van de huidcellen tegen voortijdige veroudering door UV-straling, activeert het huideigen beschermingsmechanisme en opname van de goede eigenschappen van de zon

Externe bescherming voor een veilige blootstelling aan de zon op alle gebieden of zonnesterkte

Met de Photo Regul is het toch mogelijk veilig van de zon te genieten zonder bang te hoeven zijn voor de toename van pigmentvlekken, bestaande pigmentvlekken worden niet donkerder!

Resultaten Institut Esthederm Photo Regul Irregularites Pigmentaires Soin Protecteur Unificateur Crème Visage

Vermindering van pigmentvlekken.

Gebruik

20 minuten voor blootstelling aan de zon aanbrengen op een gereinigde huid op de hals, gezicht en decolleté, vervolgens iedere 2 uur en na het zwemmen herhalen voor een optimale bescherming.

Met de Institut Esthederm Photo Regul leert uw huid opnieuw en op een natuurlijke manier zichzelf te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

Wordt ook vaak in combinatie met de Intolerance Solaires voor het lichaam gebruikt.

Aanvullende Informatie

Inhoud50ml
HuidtypePigmentvlekken
Anderen kochten ook