Meer informatie
Inhoud 50ml

Institut Esthederm Pure System Concentré Pore Refiner

Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 44,46 Normale prijs € 49,40
Inhoud:
50ml

Institut Esthederm Pore Refiner Concentrate

 

Miniatuur kado bij Esthederm aankopen vanaf €60,-

Gratis bijpassend proefje

Advies van de huidspecialist

Gratis verzending vanaf €35,-

Log in voor uw korting!

Voor 17.00 uur besteld morgen in huis

Institut Esthederm Pure System Concentré Pore Refiner

Het Institut Esthederm Pore Refiner Concentrate is een porievernauwend concentraat dat de huid perfectioneert en de talgafscheiding remt. Dit concentraat maakt de poriestructuur fijner en de huid gladder. Dit huidverbeterend product egaliseert de teint zodat oneffenheden verdwijnen en het huidoppervlak er gaaf uitziet.
Het Pore Refiner Concentrate van Institut Esthederm wordt gebruikt als men hersteld is van acné, maar kan ook plaatselijk gebruikt worden op plekken waar de poriën verwijd zijn, bijvoorbeeld een vette T-zone.

Belangrijkste eigenschappen

Een porievernauwend concentraat dat de huid perfectioneerd en de talgafscheiding remt Verfijnt de poriestructuur en maakt de huid gladder Egaliseert de teint, oneffenheden verdwijnen Na herstel van acné;, maar ook plaatselijk te gebruiken

Gebruik

Institut Esthederm Pure System Concentré Pore Refiner Breng een kleine hoeveelheid van het Concentré Pore Refiner aan op de gereinigde huid. Verdeel het product over het gezicht en de hals of plaatselijk op de gewenste zones. Masseer het product licht in en laat intrekken.

Resultaat Pure System Concentré Pore Refiner

Een egale teint en een verfijnde poriestructuur!

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!