Gratis verzending vanaf €25,-   *     Voor 17.00 uur morgen in huis    *    Log in voor uw korting!

 

Liquid Hydration

6 producten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

6 producten

per pagina

Stel een Aflopende Directie in

Liquid Hydration

Liquid Hydration

Liquid Hydration van Mineralogie is een foundation die is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, de foundation hydrateert de huid zonder toevoeging van olie. Deze foundation is perfect voor de normale tot droge huid. Voor een complete dekking kun je de foundation combineren met de Loose Mineral Foundation of Loose Mineral Foundation Dispensing Brush.

De Liquid Hydration is een vocht herstellende crème foundation; samengesteld uit plantenextracten en mineralen; een mix van natuurlijke ingrediënten, waaronder natriumhyaluronaat dat de huid hydrateert zonder olie toe te voegen. De Ijzeroxide heeft een verkoelende werking op de huid en egaliseert de huid zonder deze af te sluiten. Deze is perfect voor de normale tot droge huid. Los aan te brengen voor een transparante dekking of met de Loose Mineral Foundation voor een perfecte look.

  • Verlevendigt de teint
  • Egaliseert als een gezichtsprimer
  • Camoufleert onvolkomenheden als een Concealer
  • Beschermt tegen de zon doordat Titaniumoxide de schadelijke UV-straling reflecteert, Zinkoxide ultraviolet licht absorbeert en IJzeroxide infraroodstraling blokkeert en een verkoelende werking op de huid heeft.
  • Geen toevoeging van kunstmatige geur- of kleurstoffen
  • De lliquid hydrations geven je een mooie natuurlijke, egale uitstraling en een lichte dekking. Voor een volledige dekking kun je de Loose Foundation erover aan brengen.