Meer informatie
Inhoud 200ml
Huidtype Alle huidtypes

Institut Esthederm Baume Fermeté Haute Nutrition

Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 46,53 Normale prijs € 51,70
Inhoud:
200ml

Institut Esthederm High Nutrition Firming Body Balm

 

Miniatuur kado bij Esthederm aankopen vanaf €60,-

Gratis bijpassend proefje

Advies van de huidspecialist

Gratis verzending vanaf €35,-

Log in voor uw korting!

Voor 17.00 uur besteld morgen in huis

Institut Esthederm Baume Fermeté Haute Nutrition

Institut Esthederm Baume Fermeté Haute Nutrition is een voedende, verstevigende balsem in een rijke, oplossende emulsie die de huid intens voedt.

Een combinatie van een aantal hydraterende actieve stoffen houdt vocht permanent vast, zintuiglijke bestanddelen zorgen voor een fluweelzachte afwerking waardoor de huid zacht en heerlijk aanvoelt. .

Stimuleert de elasticiteit en veerkracht van de huid Versterkt de structuur Herstelt de stevigheid Behoudt de elasticiteit en tint van de huid. Glycerine: Hydrateert, behoudt de barrièrefunctie.

Koninginnebrij: Voedt intens en levert wezenlijke elementen voor een juiste huidfunctie: Parelvormende stoffen: Huidversterkend effect. Celvochtpatent: Stimuleert en geeft de doeltreffendheid van de huidverzorging een boost

Pluspunten

De huid is steviger en heeft een betere teint De huid wordt hersteld, intens gevoed en beschermd tegen uitdroging. De huidtextuur wordt helderder met een uiterst heldere satijnen nawerking Uiterst rijke balsem met een parelachtige zijden afwerking Bloemige, muskusachtige geur

Resultaten Institut Esthederm  High Nutrition Firming Body Balm

Sterk voedend: 83% Herstellend: 91% Verbetert de huidkwaliteit: 91% * Gebruikstest gedurende 14 dagen bij 23 vrouwen tussen 22 en 65 jaar, met een normale tot droge huid.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!