Gratis miniatuur vanaf €95,- bij uw Esthederm aankopen   *     Voor 17.00 uur morgen in huis    *    Log in voor uw korting! 

Loose Foundation Golden Sand Mineralogie allesvoorschoonheid.nl

Mineralogie Loose Foundation Golden Sand

€ 44,00
Met de aankoop van dit product verdien je 240 Spaarspunten
Inhoud: 9gr

Mineralogie Loose Foundation Golden Sand


De Loose Mineral Foundation Golden Sand is geschikt voor elk huidtype en geeft de hele dag door een mooie, egale dekking.

Ontwikkeld met ingrediënten van farmaceutische kwaliteit, werkt deze foundation als een concealer, foundation en (verzorgende) poeder ineen en biedt het optimale zonbescherming, dankzij de gemicroniseerde zinkoxide en titaniumdioxide. De Loose Mineral Foundation bevat een SPF 26, een van de hoogste in de make-up markt.Dit product kan in verband met hygiëne niet geretourneerd worden.

Gratis verzending vanaf €25,-!

Gratis bijpassende proefjes

Gratis miniatuur bij Institut Esthederm aankopen vanaf €95,-

Log in voor uw korting!

Alle producten op voorraad

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis

Advies van de huidspecialist

Mineralogie Loose Foundation Golden Sand

De Mineralogie Loose Mineral Foundation Golden Sand is geschikt voor elk huidtype en geeft de hele dag door een mooie, egale dekking.

Ontwikkeld met ingrediënten van farmaceutische kwaliteit, werkt deze foundation als een concealer, foundation en (verzorgende) poeder ineen en biedt het optimale zonbescherming, dankzij de gemicroniseerde zinkoxide en titaniumdioxide.

De Loose Mineral Foundation Golden Sand

bevat een SPF 26, een van de hoogste in de make-up markt.

Dit product kan in verband met hygiëne niet geretourneerd worden.

Mineralogie Loose Foundation Golden Sand

Egaliseert, haalt roodheden weg maar verzorgt de huid ook door de ontstekingsremmende, helende en verzachtende eigenschappen van de mineralen. Dit geldt ook na een intensieve peeling, gebruik van de Dermaroller of fruitzuurbehandeling.
Wanneer je een minerale foundation gebruikt kun je het beste ook een minerale blush aanschaffen omdat mineralen zich versmelten met de huid en een minerale blush dat resultaat versterkt ( De Blush is daarnaast ook waterafstotend, dus blijft goed zitten). Een synthetische blush komt er namelijk weer op te liggen en kan je huid weer afsluiten 

Aanvullende Informatie

Inhoud9gr
HuidtypeNee
Anderen kochten ook