Meer informatie
Inhoud 9gr

Mineralogie Loose Foundation Soft Beige

Op voorraad
€ 44,00
Inhoud:
9gr

Mineralogie Loose Foundation Soft Beige

Miniatuur kado bij Esthederm aankopen vanaf €60,-

Gratis bijpassend proefje

Advies van de huidspecialist

Gratis verzending vanaf €35,-

Log in voor uw korting!

Voor 17.00 uur besteld morgen in huis

Mineralogie Loose Foundation Soft Beige

De Mineralogie Loose Mineral Foundation Soft Beige is geschikt voor elk huidtype en geeft de hele dag door een mooie, egale dekking. Deze 100% minerale foundation geeft je een stralende, vlekkeloze en onberispelijke teint zonder het gevoel te hebben dat je make-up draagt. Dit product kan in verband met hygiëne niet geretourneerd worden.

De concealers zijn zeer dekkend en langhoudend. Te evenaren met de de klassieke topmerken maar voordeliger in aanschaf en ook weer beter voor de huid door de natuurlijke basis (voelt niet droog aan onder de ogen maar verzorgt extra). 
Mineralogie heeft voor elk wat wils: loose foundation, de Dispensing Brushes (handig en navulbaar) 

Mineralogie Loose Foundation Soft Beige

Egaliseert, haalt roodheden weg maar verzorgt de huid ook door de ontstekingsremmende, helende en verzachtende eigenschappen van de mineralen. Dit geldt ook na een intensieve peeling, gebruik van de Dermaroller of fruitzuurbehandeling.
Wanneer je een minerale foundation gebruikt kun je het beste ook een minerale blush aanschaffen omdat mineralen zich versmelten met de huid en een minerale blush dat resultaat versterkt ( De Blush is daarnaast ook waterafstotend, dus blijft goed zitten). Een synthetische blush komt er namelijk weer op te liggen en kan je huid weer afsluiten 

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!